DeÄŸer Yaratan

İçerik Ajansı & Etkinlik Ajansı

Hedef kitleye özel, profesyonel projeler oluşturarak marka gazeteciliği yaparken etkinlik yönetimiyle de markanızın iletişimini güçlendiriyoruz.

Deneyimliyiz, enerjimiz yüksek, deadline’ları fazlasıyla ciddiye alıyoruz, her yeni markayı yaratıcılığımızı geliÅŸtirecek keÅŸif alanı olarak görüyoruz.

DeÄŸer Yaratan
İçerik & Etkinlik Projeleri

Contentive İçerik & Etkinlik Ajansı olarak hedef kitleye özel, profesyonel projeler oluşturma prensibimizle markanızın iletişimini güçlendiriyoruz.

İçerik pazarlaması için blog yazıları, SEO içerikleri, dergi, video içerikleri gibi çalışmaların yanında marka imajını yansıtan etkinlikler tasarlıyoruz.

Contentive İçerik Ajansı & Etkinlik Ajansı

Neler yapıyoruz?

Markanızın hedef kitlesine uygun dijital ve basılı içerik oluşturma yoluyla projeler üretiyor, içerik pazarlaması ve süreç yönetimini üstleniyoruz. Ayrıca marka imajına uygun kurumsal etkinlikler tasarlayıp hayata geçiriyoruz.

İçerik Üretimi

Markaya özel blog, kurumsal dergi & gazete, SEO içerikleri, e-mailing, video içerikleri, basılı materyaller (kitapçık, broşür, ilan, katalog vb) üretiyor; baskı aşaması veya panel yönetimi gibi tüm süreçleri üsteleniyoruz.

içerik ajansı ve etkinlik ajansı - içerik üretimi

Tasarım Geliştirme

Markaların yayınları ve reklam & pazarlama alanları için gerekli tüm grafik tasarım, web sitesi ve app tasarımı, e-mailing, branding tasarımları üretiyoruz.

içerik ajansı ve etkinlik ajansı - tasarım geliştirme

Etkinlik Yönetimi

Etkinlik ajansı olarak markanızın imajını yansıtan ve hedef kitleye özel kurumsal etkinlikler tasarlıyoruz. Bayi toplantıları, kurum içi motivasyon aktiviteleri, kutlamalar, roadshow’lar, lansman ve özel etkinlikler, basın davetleri ve seminer organizasyonlarının tüm süreçlerini üstleniyoruz.

içerik ajansı ve etkinlik ajansı - etkinlik yönetimi

Danışmanlık & Süreç Yönetimi

İşimiz ve uzmanlığımız sadece yazıp çizmek değil, süreç yönetimlerinde de yükünüzü hafifleten çözümler üretiyoruz. Kurumsal kimlik ve itibar yönetiminden içerik ve SEO eğitimlerine, fon başvurusu danışmanlığından dijital reklam yönetimine kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunuyoruz.

içerik ajansı ve etkinlik ajansı - danışmanlık & süreç yönetimi

Nasıl çalışırız?

İçerik üretiminde süreç nasıl işliyor?

İyi bir içerik pazarlaması (content marketing) için markanızın hikayesini ve ihtiyaçlarınızı dinler, stratejimizi belirledikten sonra içerik ajansı olarak dört temel adımda ilerleriz.

1. Hedef kitle ve arama trendleri analizi

2. İçerik üretimi ve editör okumaları & görsel seçimi

3. Brief’e uygun tasarım geliştirme

4. Trafik takibi ve periyodik toplantı

1. Proje geliÅŸtirme ve planlama

2. Branding çalışmaları

3. Satın alma ve iş birlikleri süreci

4. Uygulama ve değerlendirme

Etkinlik yönetiminde süreç nasıl işliyor?

İyi bir içerik pazarlaması (content marketing) için markanızın hikayesini ve ihtiyaçlarınızı dinler, stratejimizi belirledikten sonra içerik ajansı olarak dört temel adımda ilerleriz.

Neden Contentive?

Bu sorunun en iyi cevabını birlikte çalıştığımız markaların vereceğini düşündük.

“Contentive İçerik ve Etkinlik Ajansı’nın sunduÄŸu içerik hizmetleri, 2017 yılından bu yana ÅŸirketimizin marka bilinirliÄŸini ve sektör içindeki prestijini artırmada kritik bir rol oynuyor. Her bir içerik, yüksek kalitede ve hedef kitlemize özel olarak tasarlanıyor. Bu profesyonel ve özelleÅŸtirilmiÅŸ yaklaşımları için Contentive ekibine minnettarız.”
konusma balonu altlik » Ana Sayfa » Contentive İçerik Ajansı & Etkinlik Ajansı - Marka GazeteciliÄŸi

QuIck Sigorta & Corpus Sigorta

“Contentive ile çalışmak her zaman çok keyifli. Sorularımıza, taleplerimize her zaman hızlı geri dönüş alabiliyoruz. Bütün taleplerimizi karşılamak için tüm ekip elinden geleni yapıyor. İçten çabalarını takdir ediyoruz. Onlarla çalışmaktan çok memnunuz ve onları tanıdığımız için de çok mutluyuz. KTO ekibi olarak teÅŸekkür ederiz.”
konusma balonu altlik » Ana Sayfa » Contentive İçerik Ajansı & Etkinlik Ajansı - Marka GazeteciliÄŸi

Kore Turizm Organizasyonu

“Contentive ekibiyle Duyar Academy projemizde ilk iÅŸ birliÄŸimizi yapmak gerçekten muhteÅŸemdi. Profesyonel yaklaşımları, hızlı ve kaliteli iÅŸleriyle bizi etkilediler. Ä°letiÅŸimleri ÅŸeffaf ve yardımseverdi; projenin her aÅŸamasında bizlere rehberlik ettiler. Ä°ÅŸlerini tutkuyla yapmaları ve müşteri memnuniyetine verdikleri önem bizi çok etkiledi. Onlarla çalışmak, sadece dergi çıkarmak deÄŸil, aynı zamanda mükemmel bir iÅŸ birliÄŸi deneyimi yaÅŸamaktı. TeÅŸekkürler Contentive!”
konusma balonu altlik » Ana Sayfa » Contentive İçerik Ajansı & Etkinlik Ajansı - Marka GazeteciliÄŸi

Duyar

“Contentive ekibi projemizin gereksinimlerini tam olarak anladı ve sürecin her aÅŸamasında profesyonel bir ÅŸekilde yönetiyor. Özellikle iÅŸlerini titizlikle takip etmeleri ve her zaman zamanında teslimat yapmaları bizim için çok önemli. Blog yazılarından fotoÄŸraf ve video içeriklerine kadar her bir detayı özenle ele alıp markamızın isteklerine uygun içerikler üretiyorlar.
konusma balonu altlik » Ana Sayfa » Contentive İçerik Ajansı & Etkinlik Ajansı - Marka GazeteciliÄŸi

Otokoç

Toplantı Talep Edin

Merak Ettikleriniz

İçerik ajansları, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitli türlerde içerik üreten ve yöneten profesyonel hizmet sağlayıcılarıdır.

Yazılı, görsel veya dijital medya üzerinde uzmanlaşmış içerik ajansları, marka bilinirliğini artırmak, hedef kitleleriyle etkileşim kurmak ve çeşitli pazarlama hedeflerine ulaşmak için içerik stratejileri oluşturup uygularlar. Kurumsal blog içerikleri ,dergiler, broşürler, sosyal medya içerikleri, video içerikler, podcast içerikler ve dahası bu hizmetlere dahildir.

Evet, içerik ajansları genellikle ürettikleri içeriklerin dijital reklam planlaması, backlink çalışmaları ve hatta dijital PR ayaklarını da yönetebilirler.

İçerik ajanslarına baÄŸlı çalışan her içerik üreticisi / metin yazarı, brief’e uygun ÅŸekilde yazılar hazırlar. Bu içerikler markanın stratejisine ve hedef kitlesine göre ayrı ayrı kurgulanır. İçerik üreticisi metnin dilini, vermek istediÄŸi mesajı belirledikten sonra fayda sunan bilgilerle özgün metinler yazar. SEO uyumlu içerik yazılacaksa, metnin kurgusunu evrensel SEO kurallarına göre yapar.

İçerik pazarlaması, bir markanın veya şirketin hedef kitlesine değerli ve ilgi çekici içerikler sağlayarak müşteri ilişkilerini güçlendirmeyi, marka bilinirliğini artırmayı ve potansiyel müşterilere ulaşmayı amaçlayan bir pazarlama stratejisidir. Bu strateji, sadece ürün ve hizmetlerin doğrudan tanıtımını yapmak yerine, tüketicilere faydalı bilgiler, eğlenceli içerikler veya çözüm odaklı materyaller sunarak müşteri bağlılığı oluşturmayı hedefler.

SEO içerik ajansları, müşterilerinin web sitelerinin arama motorlarında daha iyi sıralanması için optimize edilmiÅŸ içerikler üreten profesyonel hizmet saÄŸlayıcılarıdır. SEO (Search Engine Optimization), arama motorlarının web sitelerini anlamalarını ve deÄŸerlendirmelerini kolaylaÅŸtırmak için belirli tekniklerin ve stratejilerin kullanılmasıdır. Bu stratejilerin uygulanmasıyla birlikte, bir web sitesinin arama motoru sonuç sayfalarında (SERP’lerde) daha üst sıralarda görünmesi hedeflenir.

SEO içerik ajansları, müşterilerinin belirli anahtar kelimelerde daha görünür olmalarını sağlamak amacıyla SEO uyumlu içerikler üretir. Bu içerikler, kullanıcıların ilgisini çekmeyi, bilgi sağlamayı ve aynı zamanda arama motorlarına, web sitenin hangi konularda uzman olduğunu anlamalarını kolaylaştırmayı amaçlar.

İçerik ajansları tıpkı her işletme gibi iş gücü ihtiyacı olduğunda çeşitli platformlar üzerinden iş ilanı açabilir ve adaylar bunlara başvuru yapabilir. Öte yandan içerik ajanslarının web sitelerinde özel olarak belirtilmişse ilgili e-mail adreslerine ileride değerlendirilmek üzere CV gönderilebilir.

En iyi içerik ajansını seçmek, ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize uygun bir iş birliği kurmanız açısından önemlidir. İşte içerik ajansı seçerken dikkate almanız gereken bazı faktörler: Referansları ve portföyü inceleyin, uzmanlık alanlarına göz atın, iletişim ve iş birliği yeteneklerini sorgulayın, ekip ve yeteneklerini inceleyin, mutlaka sözleşme yapın.